קפוץ ישירות לניווט הראשי גישה ישירה לתוכן קפוץ לניווט משנה

כיצד לקבוע את מידת הקלייה של פולי קפה

בתעשיית המזון, חיישני צבע הם כלים חיוניים לשליטה על האיכות במגוון רחב של מוצרים. לחיישנים אלה יש תרומה משמעותית ליכולת לעמוד בסטנדרטים הגבוהים הנהוגים בייצור מזון. לדוגמה, ניתן לקבוע במדויק את מידת הקלייה של פולי הקפה, מידת ההשחמה של עוגיות או רמת הטוהר של סוכר. מבנה פני השטח הלא הומוגני של המוצרים וטמפרטורת הסביבה הגבוהה במהלך הייצור מציבים אתגרים מיוחדים.

הפתרון האופטימלי הוא חיישן colorSENSOR CFO עם חיישן רפלקס. החיישן בודק באופן מהימן את מידת הקלייה של פולי קפה, אפילו על פני משטחים לא הומוגניים ובטמפרטורות של עד 400 מעלות צלזיוס. הוא גם משיג יכולת הדירות גבוהה של התוצאות עם ערך ‎∆E ‏< 0.3. פתרון מדידה זה מבטיח בקרת איכות אמינה והגנה על מכונות מפני זיהום, ובכך גם עוזר למקסם את האיכות והיעילות, ולצמצם את זמן ההשבתה של מכונות.